Cashback op onze factuur - Hoveniersbedrijf Rens de Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Cashback op onze factuur

Dit jaar maakt u kans op € 1.000,00 cashback op onze factuur! Laat uw tuin door ons onderhanden nemen en wij realiseren uw droomtuin waarin u heerlijk kunt vertoeven. Door te kiezen voor een TuinKeur hovenier bent u niet alleen verzekerd van kwaliteit, maar u maakt ook nog eens kans op € 1.000,00 cashback.

Hoveniersbedrijf Rens de Rooij staat voor kwaliteit

Tuinieren en het aanleggen van tuinen doen wij graag op een duurzame en verantwoorde wijze. Een tuin waarin u de natuur kunt zien, voelen, horen, ruiken én proeven. Een ‘Rens de Rooij’ tuin is een tuin waar aandacht besteed is aan kwaliteit en afwerking. Professionaliteit en vakbekwaamheid kunt u van onze hoveniers verwachten en tevens een goede service en nazorg. Bovendien ontvangt u een vol jaar garantie op onze uitgevoerde werkzaamheden. Het keurmerk voor hoveniers TuinKeur streeft hetzelfde na: kwaliteit en dat is de reden dat wij zijn aangesloten.

Tuinkeur

Met een TuinKeur Hovenier bent u ervan verzekerd dat u een hovenier kiest die zijn werk professioneel en tevens efficiënt uitvoert.

Tuinkeur 5 zekerheden - Hoveniersbedrijf Rens de Rooij– Betrouwbaar

– Professioneel

– Vakbekwaam

– Service

– Kwaliteit

Daarom maakt TuinKeur het voor u dit jaar nog aantrekkelijker om voor een TuinKeur Hovenier te kiezen. Als u door ons werkzaamheden laat verrichten in uw tuin bent u verzekerd van een optimaal eindresultaat en tevens maakt u kans om € 1.000,00 cashback te ontvangen op onze factuur.

Vul een recensie in en doe mee!

Voor de actie wordt gebruik gemaakt van het platform Hovenier Nederland. Dit is een recensiewebsite voor de hoveniersbranche. Meedoen is heel eenvoudig. Ga naar Hovenier Nederland en vul een mooie recensie in voor ons bedrijf. Tijdens het invullen van de recensie heeft u de mogelijkheid om aan te vinken dat u meedoet aan de Cashback actie.

Meer informatie?

De actie loopt van maart tot en met oktober 2017. Voor meer informatie kunt u terecht bij Tuinkeur.