CASHBACK actie valt in Leiden - Hoveniersbedrijf Rens de Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Prijs landelijke CASHBACK-actie valt in Leiden

Hoveniersbedrijf Rens de Rooij uit Hillegom biedt haar klanten dit tuinseizoen een leuke actie. TuinKeur, het keurmerk waar het hoveniersbedrijf bij is aangesloten, heeft een CASHBACK-actie in het leven geroepen. Elke maand worden door het keurmerk drie gelukkige winnaars getrokken uit deze landelijke actie. Eén van de winnaars van deze maand is een klant van Hoveniersbedrijf Rens de Rooij en wint een bedrag van € 1.000. De uitreiking vond afgelopen week plaats.

TuinKeur gecertificeerd

Hoveniersbedrijf Rens de Rooij is TuinKeur-gecertificeerd. Aansluiting bij dit keurmerk betekent dat het bedrijf uitgebreid is gecheckt en doorlopend wordt gecoacht. Hierdoor kunnen de vijf zekerheden van TuinKeur worden geboden. Door deze vijf zekerheden is men er bij dit hoveniersbedrijf van verzekerd dat er een betrouwbare en professionele partij in de tuin werkt die service en kwaliteit biedt.

Familie Sleddering valt in de prijzen

Rens de Rooij, eigenaar van het hoveniersbedrijf, vertelt: ‘Dit jaar is er vanuit het keurmerk een leuke actie opgezet. We vragen elke klant een recensie te schrijven over de uitgevoerde werkzaamheden. Recensies zijn voor ons bedrijf belangrijk en met het invullen hiervan maakt onze klant ook nog eens kans op 1.000 euro cashback. Eén van onze klanten is hierbij deze maand in de prijzen gevallen, fantastisch toch?’ Prijswinnaar Maria Sleddering sluit zich hier bij aan: ‘Rens de Rooij attendeerde ons op de CASHBACK-actie. Ik ben erg tevreden over de diensten van Hoveniersbedrijf Rens de Rooij. Onze voortuin was hard aan een opknapbeurt toe. De mannen van het hoveniersbedrijf hebben het helemaal naar wens opnieuw ingericht met een mooi gazon inclusief overkapping voor de afvalbakken. Het schrijven van een recensie deed ik daarom graag: we genieten van onze nieuwe tuin! Het winnen van de prijs was een aangename verrassing!’

De CASHBACK-actie gaat verder

Rens gaat verder: ‘De CASHBACK-actie loopt nog door tot en met november. Met de actie wil TuinKeur de keuze voor kwaliteit belonen. We zijn daarom ook erg enthousiast dat we, naast het bieden van kwaliteit en service, deze actie kunnen aanbieden aan onze (nieuwe) klanten.

Meer informatie over de actie is te lezen op www.tuinkeur.nl/acties of neem direct contact op met Hoveniersbedrijf Rens de Rooij via 0252 – 684923. Meer informatie over TuinKeur is te lezen op www.tuinkeur.nl.