Bedrijfstuin ontwerpen | Uw tuin specialist! | Hoveniersbedrijf de Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Bedrijfstuin ontwerpen

U heeft een besluit genomen, u wilt uw bedrijfstuin ontwerpen, laten aanleggen of renoveren. Maar op wat voor manier, daar bent u nog niet uit. Vaak kan een tuinontwerp hierbij helpen, want in een tuinontwerp worden al uw wensen en verwachtingen omgezet in een kant-en-klaar plan waarbij de visuele zintuigen worden geprikkeld. Wordt u ook nieuwsgierig van deze mogelijkheid voor uw bedrijfstuin? Hieronder vind u meer informatie over een tuinontwerp voor uw bedrijfstuin op maat.

Het begin van een bedrijfstuin tuinontwerp

Als eerste gaan wij met u om de tafel om alle wensen te bespreken en te kijken welke mogelijkheden er bestaan voor uw bedrijfstuin. Een bedrijfstuin moet namelijk functioneel zijn, de uitstraling van het bedrijf dragen en aantrekkelijk ogen. Als eerste gaan wij altijd met u in gesprek om te bepalen wat er gerealiseerd moet worden. In alle stappen houden wij rekening met uw wensen. Een nieuwe bedrijfstuin ontwerpen is een proces wat tijd en aandacht vergt. Door het persoonlijke contact tijdens alle fases van het ontwerp, weet u zeker dat het ontwerp volledig zal aansluiten bij hetgeen wat u graag wenst.

Bedrijfstuin ontwerpen
Bedrijfstuin ontwerpen

Verschillende fases

Voordat een ontwerp voor uw bedrijfstuin volledig is, doorlopen wij met u een aantal fases. Allereerst beginnen wij met een bezoek op locatie, waar wij de huidige bedrijfstuin en het bedrijfspand bekijken. Aan tafel bespreken wij met u de (specifieke) wensen voor het ontwerp. 

Tevens meten wij de tuin in, want de grootte van uw bedrijfstuin is belangrijk voor het ontwerp en de mogelijkheden die in uw bedrijfstuin toegepast kunnen worden. Aan de hand van dit gesprek wordt er een schets voor u gemaakt, welke een goede impressie geeft van het tuinontwerp.

vlek_1

Bedrijfstuin ontwerpen op maat

In de daarop volgende fases, werken wij het tuinontwerp voor uw bedrijfstuin helemaal uit zodat deze volledig aansluit bij uw specifieke wensen. Via de schets en uw bevindingen werken wij via een 2D-tuinontwerp op schaal, naar een prachtig 3D-tuinontwerp waarbij alle facetten en hoeken van de nieuwe bedrijfstuin worden uitgelicht. Als kers op de taart ontvangt u aan het einde van het ontwerp een tuinwandeling film, welke u meevoert door uw nieuwe bedrijfstuin. U ervaart uw nieuwe bedrijfstuin alsof u deze bekijkt met uw eigen ogen en wandelt door uw nieuwe tuin. 

Natuurlijk tuinontwerp

Wanneer u kiest voor een ontwerp met veel groen en leven, dan bent u bij Natuurlijk Tuinontwerp aan het juiste adres. Dit ontwerpbureau staat bekend om zijn groene kracht en daarbij rekening houdende met uw persoonlijke wensen.

·         Een ontwerp wat realiseerbaar is

Als eerste gaan zij uit van een ontwerp wat ook te realiseren is. Zo heeft u nooit een plan wat uiteindelijk op de plank blijft liggen of niet realiseerbaar is.

·          Een groen plan voor duurzaamheid en natuurondersteuning 

Op de tweede plaats staat Natuurlijk tuinontwerp echt voor tuinen waarin groen een belangrijke rol mag spelen. In de ontwerpen vormt de aankleding met beplanting een centraal onderdeel. Samen met Hoveniersbedrijf de Rooij wordt de beplanting zo afgestemd dat uw tuin leeft. Wilt u een tuin vol met de meest prachtige bloemen? Of bent u toch op zoek naar een duurzame tuin die dieren aantrekt? Vrijwel alles is mogelijk bij Natuurlijk Tuinontwerp.

 

Uw eigen bedrijfstuin ontwerpen

Wilt u meer weten over het laten maken van een bedrijfstuin ontwerp, dan adviseren wij zeker aan om contact op te nemen met Natuurlijk Tuinontwerp. Zij komen graag bij uw bedrijf voor een afspraak. 

Samen met u gaan zij om de tafel zitten om te bekijken wat u graag zou willen realiseren voor in de tuin, zodat er binnenkort ook een prachtig en groen plan bij u op tafel ligt. Natuurlijk Tuinontwerp helpt u graag verder.