Bedrijfstuin onderhoud | Laat uw tuin stralen | Hoveniersbedrijf de Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Bedrijfstuin onderhoud

U wilt graag dat uw bedrijfstuin onderhoud goed is en een verzorgde en nette uitstraling heeft. Dit draagt bij aan de positieve indruk van uw bedrijf. Wij zijn u hierin graag van dienst. Met uiterste zorg en liefde voor alles wat groeit en bloeit, zorgen wij dat uw bedrijfstuin een visitekaartje is. Wilt u ook graag het onderhoud laten uitvoeren door gepassioneerde hoveniers met een groot, groen hart? Lees dan hieronder verder wat wij voor u kunnen betekenen.

Het onderhoud van een duurzame bedrijfstuin

Omdat wij voorstander zijn van een groene en levende tuin, verzorgen wij bedrijfstuin onderhoud volgens bepaalde principes;

·         Wij gebruiken geen chemische bestrijdingsmiddelen of gif

·         Zoveel mogelijk gebruik van accu-gereedschap

·         Rekening houden met plant en dier

Chemische bestrijdingsmiddelen en gif zijn slecht voor mens en dier. Het gebruik hiervan komt niet overeen met onze waarden en daarom gebruiken wij andere middelen. Dit om de natuur zo min mogelijk te verstoren. Accu-gereedschap gebruiken wij wel en de accu’s worden opgeladen door middel van zonnepanelen. Tevens wordt door het gebruik uitstoot van schadelijke gassen beperkt en wordt er minder geluid geproduceerd. Na ons bezoek van uw bedrijfstuin, bent u verzekerd van een natuurlijk onderhouden tuin waarbij ook rekening is gehouden met plant en dier. Wij laten graag wat blad in de borders liggen zodat het kan dienen als voedsel en schuilplek voor bijvoorbeeld egels.

 

Het hele jaar een verzorgde bedrijfstuin

Als u graag een goed onderhouden buitenruimte wilt, waar de natuur centraal staat, dan kunt u een onderhoudsabonnement bij ons afsluiten. Op deze wijze onderhouden onze hoveniers een aantal keer per jaar uw zakelijke groen. Zo heeft u een prachtig visitekaartje voor uw onderneming. Heeft u geen behoefte aan een abonnement, maar wilt u liever onderhoud op oproep? Ook dat kan. Bel ons dan zodra u onze hulp kunt gebruiken.

vlek_1

De voordelen van een bedrijfstuin onderhoud

Er zijn ontzettend veel voordelen die u zal ondervinden wanneer u ervoor kiest om een bedrijfstuin te laten onderhouden. We hebben het net even wat makkelijker gemaakt door deze voordelen hieronder op een rijtje te zetten:

U helpt de natuur een handje

Het grootste voordeel is natuurlijk dat u de natuur een handje kunt helpen. Door een bedrijfstuin te laten onderhouden, draagt u bij aan een duurzaam en groen Nederland. Dit maakt onder andere dat vogels, insecten en andere dieren uw bedrijfstuin gaan vinden.

Uw tuin wordt het visitekaartje van uw bedrijf

Een ander groot voordeel van onze onderhouden bedrijfstuinen is dat u uw tuin kunt omtoveren tot een echt visitekaartje. Klanten zullen het als positief ervaren, als niet alleen uw bedrijfspand maar ook het terrein er om heen warmte en leven uitstraalt, maar tevens ook verzorgd en netjes.

 Zien wij u binnenkort ook?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijfstuin onderhoud? Dan kunt u altijd een kijkje nemen op onze website. Hier vind u namelijk meer informatie over het onderhoud voor uw bedrijfstuin, de aangeboden onderhoudsabonnementen en onderhoud op maat. Tevens kunt u ook een afspraak met ons maken. Wij komen graag op locatie om uw bedrijfstuin te bekijken en een advies voor u samen te stellen. Samen zorgen wij voor een prachtige, levende en onderhouden bedrijfstuin!