Bedrijfstuin aanleggen en onderhouden | Hoveniersbedrijf de Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Bedrijfstuin aanleggen

Op dit moment kijkt u misschien tegen een grijze, kale vlakte aan. De meeste bedrijfstuinen zijn sober ingericht en stralen een bepaalde kilte uit.  De beste manier om sfeer en de natuur wat dichter naar uw bedrijf te halen, is door een (groene) bedrijfstuin aan te laten leggen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor de aanleg van deze bedrijfstuinen. Benieuwd hoe ook u uw bedrijfstuin kunt laten aanleggen? Lees dan snel verder, wij laten het u hieronder zien!

Uw bedrijfstuin aanleggen

Veel mensen hebben een bepaalde bedrijfstuin in gedachten. De een houdt van bomen, de ander houdt van veel kleur. Door deze verscheidenheid aan opvattingen en wensen, is het van belang dat er goed gekeken wordt naar wat u persoonlijk in de tuin wilt hebben. Dit is dan ook de reden dat wij altijd in gesprek gaan om te bekijken wat er gerealiseerd moet worden. Het aanleggen van een bedrijfstuin is nu eenmaal niet zomaar iets, het is een proces waar aardig wat tijd en werk in zal gaan zitten. Door het persoonlijke contact tijdens het kennismakingsgesprek, weet u zeker dat alles aan zal sluiten bij wat u al die tijd al in gedachten had. 

De kosten voor een bedrijfstuin aanleggen

Het is vrij lastig om een indicatie te geven van de kosten voor het aanleggen van een bedrijfstuin. Dit komt met name door het feit dat iedere tuin anders is, want lang niet iedereen heeft hetzelfde doel voor ogen. Het handigste is daarom om gebruik te maken van onze offertemogelijkheid. Door ons mede te delen wat u graag zou willen, zijn wij in staat om een totaalplaatje op te stellen voor de aanleg van de bedrijfstuin. Uiteraard houden wij hierbij rekening met wat u graag zou willen. Zo zijn er bijvoorbeeld mensen die een stuk van de tuin willen verhogen of die een speciale groene border aan willen leggen. Door samen te overleggen komen wij altijd met een offerte op maat, hierdoor weet u precies aan wat voor kosten u zal moeten denken.

vlek_1

 

Talloze mogelijkheden voor de bedrijfstuin

Als het aankomt op het aanleggen van een tuin, bestaan er wel honderden mogelijkheden. Wellicht wilt u graag een strakke tuin met mooi onderhouden rozenstruiken. Of misschien mag het van u wel wat losser en laat u de natuur het werk doen. Door deze vele mogelijkheden voor het laten aanleggen van een tuin, is het mogelijk om te zorgen voor een echt persoonlijke bedrijfstuin. Mocht u trouwens een indruk willen van onze mogelijkheden voor de bedrijfstuin, dan zit u hier op de site wel goed. Op deze pagina kunt u talloze foto’s vinden van projecten die wij in het verleden hebben gerealiseerd. Misschien staat er wel iets tussen wat bij u een bepaalde snaar weet te raken. Door dit te bekijken, krijgt u een beter idee van waar u aan moet denken bij het aanleggen van een groene bedrijfstuin. 

 

 

Bent u nieuwsgierig geworden?

Wilt u nu meer weten over de voordelen van het aanleggen van een bedrijfstuin, dan raden wij zeker aan om hier even op de site rond te kijken. Hier staat namelijk alle informatie op die van belang kan zijn bij het aanleggen van een bedrijfstuin. Samen met u gaan we om de tafel zitten om te bekijken wat u graag zou willen realiseren voor in de tuin, voor u het weet is de tuin geheel ingericht naar uw smaak en wensen. Laat ons u helpen bij met uw bedrijfstuin aanleggen!

Bedrijfstuin aanleggen