2019 - Hoveniersbedrijf de Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Het einde van het jaar nadert en dat geeft ons de mogelijkheid om terug te kijken op een heel mooi jaar met prachtige en groene projecten. Wij nemen u mee op een vogelvlucht door het jaar 2019.

Januari | Rens, René en Marco hebben hun cursus BHV weer gevolgd en zijn met vlag en wimpel geslaagd. De oplevering van de tuin voor de meest besproken aflevering van Uitstel van Executie, het project in Beinsdorp is afgerond.

Februari | Onze mannen bezochten de TuinIdee beurs in ‘s-Hertogenbosch. Hier deden zij inspiratie en nieuwe ideeën op.

Maart | De bedrijfskleding veranderde van kleur. Voorheen kon u ons herkennen aan de kleur beige, dit keer kozen wij voor een wat ‘aardsere’ tint bruin en hielden gelijk een fotosessie met onze vaste fotograaf.

April | Operatie Steenbreek was een succes! Met ruim 500 uitgedeelde planten en evenveel ingeleverde stenen hebben we Hillegom en omgeving weer een stukje groener gemaakt waardoor de regen makkelijker haar natuurlijke weg kan gaan.

Mei | Op 23 mei gaven Marco en Mandy een presentatie, op het Wellant College aan toekomstige doorstromers, over het hoveniersvak. We kregen enthousiaste reacties en de eerste stagiair heeft al stage gelopen.

Juni | In deze maand hielden wij een nieuwe fotosessie in onze bloeiende inspiratietuin. Dit keer natuurlijk met prachtig zonnig weer.

Juli | De jaarlijkse bedrijfsbarbecue was weer een groot succes, het was zonnig en warm weer, er was lekker eten en het bier stond koud. Uiteraard werd er weer gelachen tot de tranen over de wangen liepen.

Augustus | Achter de schermen hebben we er al een tijd hard aan gewerkt, maar 1 augustus was het zo ver; we gingen live! Onze nieuwe bedrijfsnaam, bedrijfslogo en website mochten we dan eindelijk aan iedereen presenteren. We zijn er nog steeds trots op.

September | Onze nieuwe shovel werd eindelijk afgeleverd. U gaat de shovel vaker zien op onze klussen, voor de ergonomische ondersteuning. Oprecht nu al het favoriete gereedschap van onze jongens.

Oktober | Hovenier René vierde op 18 juni zijn jubileum, hij is 15 jaar in dienst! Begin oktober heeft hij zijn jubileumcadeau mogen verzilveren; een bierproeverij met het hele bedrijf! Een rondleiding door de brouwerij en een scala aan verschillende biertjes met een lekker hapje erbij maakte het een geslaagde avond.

November | De werkzaamheden voor Uitstel van Executie zijn begonnen en de eerste draaidagen zitten er weer op. Het wordt een indrukwekkend seizoen.

Dit jaar hebben wij 39 nieuwe tuinen mogen verzorgen naast alle andere renovaties- en onderhoudswerkzaamheden.

Het team van Hoveniersbedrijf de Rooij wenst u een groen en gezond 2020 toe!