2 juli open dag & groene inspiratie markt - Hoveniersbedrijf de Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

OPEN DAG & GROENE INSPIRATIE MARKT

Zaterdag 2 juli

10:00 - 16:00 uur

Noorder Leidsevaart 11 te Hillegom

Wat doe je met mijlpalen? Die vier je natuurlijk! En wij hebben een dijk van een mijlpaal: we bestaan 20 jaar! (Of nou ja, eigenlijk bestaan we 21 jaar, maar vorig jaar konden we dat helaas niet vieren zoals we dat graag wilden: groots.)

Hierbij nodigen wij u van harte uit om samen met ons stil te staan bij deze mijlpaal en te genieten van al het moois om ons heen. Speciaal voor deze gelegenheid hebben we prachtige, duurzame, lokale ondernemingen zo gek gekregen om op ons terrein een minimarkt te houden. Hoe leuk is dat? Ook stellen we onze inspiratietuin die dag open. Dit is een heerlijke plek om te struinen, te ervaren en gewoon even te ‘zijn’.

Wij zijn bijzonder trots op de ontwikkelingen die we de afgelopen twee decennia hebben doorgemaakt en kennen vele kronen op ons werk. Onze harten maken een vreugdesprongetje bij het zien van al die mooie tuinen die we hebben mogen aanleggen en de verhoging van de biodiversiteit die daarmee gepaard gaat. Dankbaar zijn we ook voor alle waardevolle contacten die we hieraan hebben overgehouden.

Wij hopen dat u op 2 juli van de partij bent. Neem vooral ook uw (klein-)kinderen mee, want ook voor de kleine groene hartjes zijn er leuke dingen te doen.

Wij adviseren u om te voet of met de fiets te komen. Dit in verband met de beperkte parkeergelegenheid. Mocht u toch met de auto komen, dan kunt u parkeren aan de Parallelweg. Vanaf daar loopt u in 7 minuten naar ons toe.

Namens het hele team:
Tot de 2e! Wij kijken er enorm naar uit.

Wie staan er op de markt

Wat is er te doen

 • Inspiratie en kennis op doen over groen en tuinen
 • Plantenverkoop
 • Wandeling door inspiratietuin
 • Adviesgesprek met Eco hovenier
 • Markt met lokale ondernemers
 • Genieten van een drankje en hapje
 • Prijzen winnen, overnachting in de Groene Bollenschuur, een persoonlijk eco tuinconsult of het kinderboek van de Bijenstichting

Speciaal voor de kinderen

 • Bloempot beschilderen en beplanten met een bloeiende plant
  • Om 10:30 en 14:00 uur (graag vooraf aanmelden)
 • Ansichtkaart met bloemzaadjes versturen naar opa, oma of aan je lieve juf. Wij doen deze kaart op de post. Vergeet niet het adres mee te nemen!
 • Natuurspeurtocht leuk en leerzaam. Raad jij het woord, dan maak je kans op een leuke prijs
2 juli opendag & groene inspiratie markt Border showtuin met insectenhotel - hoveniers bedrijf de rooij
2 juli opendag & groene inspiratie marktVaste planten border met geranium rozanna, hedera, malva, campanula en mahonia - hoveniersbedrijf de rooij
2 juli opendag & groene inspiratie markt Vaste planten border met geranium rozanna, hedera, malva, campanula en mahonia - hoveniersbedrijf de rooij