1 m2 Bloem Geluk - Steun de bij en win prijzen - Hoveniersbedrijf de Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

1 m2 bloem geluk!

Zaterdag 9 april staan wij op het, groen doen plein in Sassenheim! Wij verkopen 1 m2 bloem geluk voor het goede doel: Bijenstichting. Bij elke tas zit een lot nummer, waar u mooie prijzen mee kunt winnen.

Belang van de bij

De bij, hommel en alle andere insecten kunnen onze hulp goed gebruiken. Zoals wij hun hulp hard nodig hebben voor het bestuiven van onze voedingsbronnen. Zonder de bij geen chocola of koffie. Wij kunnen deze dieren helpen door onze tuin te vergroenen of te wel kleur te geven. Door de juiste voedselplanten aan te brengen in uw tuin helpt u de bij en andere nuttige insecten.

1-m2-bloem-geluk-Bij-op-echinacea-hoveniersbedrijf-de-Rooij

Koop 1 m2 bloem geluk

Geef kleur aan uw tuin, balkon of boomspiegel. Koop een tas met ‘kant en klaar’ bloem geluk om minimaal 1 m2 tuin te voorzien prachtige bloemen en planten, waar u de bij ook blij mee maakt.

Tas bloem geluk

  • Natuurondersteunde vaste planten
  • Bloemzaadjes voor een kleine bloemenweide
  • Biologische voedingskorrel
  • Tips en tricks tuinonderhoud
  • Bijen educatie

In de tas kunt u o.a. een van deze natuurondersteunende soorten aantreffen Centaurea montana – Centranthus ruber – Erysimum Bowles Mauve – Lavendula angustifolia – Nepeta faassenii – Pulmonaria officinalis – Verbena bonariensis.

Goede doel Bijenstichting

De tas bloem geluk is de koop voor € 15,00 en 2 tassen voor € 27,50. De opbrengst gaat naar het goede doel: Bijenstichting.

Win een overnachting!

In elke tas zit een lootje waar u leuke prijzen mee kan winnen, wat dacht u van het kinderboek, wilde bijen parade van de Bijenstichting, of een tuinconsult met onze eco hovenier Rens de Rooij, als klap op de vuurpijl onze hoofdprijs, een overnachting met ontbijt bij de Groene Bollenschuur te Hillegom. Zo zijn er nog tal van prijzen te winnen. Houd onze social mediakanalen in de gaten welke lotnummers hebben gewonnen.

1-M2-bloem-geluk-Border-showtuin-met-insectenhotel-Hoveniersbedrijf-de-Rooij

Tuinadvies

Uiteraard vertellen wij in geuren en kleuren over het positieve effect van een natuurlijke tuin. Bezoekers van het evenement kunnen bij ons terecht met tuinvragen. Daarnaast verkopen wij ook bijenhotels en nestkasten die passen in een groene en levende tuin.

Groen Doen Plein

Park Rusthoff in Sassenheim

Zaterdag 9 april

11:00 – 15:00 uur

De actie is op basis van voorraad. De gewonnen prijzen zijn niet inwisselbaar of te ruilen tegen contanten en de inhoud van de tas kan verschillen qua soorten. Het consult is geldig in de regio Bollenstreek, Leiden en Haarlem. Wij dragen de Bijenstichting een warm hart toe, de opbrengst gaat naar deze stichting.